Acasa » Hidroizolatii acoperisuri » Hidroizolatii membrane profesionale

Hidroizolatii membrane profesionale

Hidroizolatii membrane profesionale

Hidrospeed Artrom reprezinta garantia calitatii, atat prin calitatea muncii, dar mai ales prin materialele foarte bune calitativ perfect alese pentru comanda Dv.

Fie ca vorbim despre hidroizolarea unui acoperis, hidroizolarea unei terase sau de realizarea hidroizolatiei unui rezorvor intotdeauna vom discuta despre membranele profesionale folosite in aceste lucrari de anvergura. Ca intotdeauna exista foarte multi factori ce trebuiesc luati in considerare in cadrul fiecarei lucrari, dar cand vorbim despre alegerea corecta a materialelor implicate, a membranelor profesionale folosite alegerea se face in functie de cerintele clientului cat si in functie de cerintele si conditiile atmosferice la care trebuie sa faca fata acestea.

Deoarece numele nostru reprezinta o garantie a calitatii muncii depuse in toate lucrarile noastre de hidroizolatii, Hidrospeed Artrom a ales sa lucreze si sa foloseasca doar cu cele mai bune si moderne solutii si membrane, motiv pentru care alegerile noastre sunt membrane de tip EPDM, PVC sau TPO.

Fiecare dintre acestea se diferentiaza de celelalte prin pret, caracteristici tehnice, durata de viata, … dar absolut toate sunt solutii de cea mai inalta calitate.

Hidroizolatii membrana TPO - Hidrospeed Artrom - 1

 

Comments are closed.