Acasa » Hidroizolatii acoperisuri » Hidroizolatii terase necirculabile

Hidroizolatii terase necirculabile

Hidroizolatii terase necirculabile

   Echipa Hidrospeed Artrom este alcatuita doar din profesionisti, instruiti constant in toate tehnicile necesare si normele in vigoare. Calificarile noastre sunt extensive, cea mai importanta fiind instruirea si calificarea Firestone, cu privire la manipularea membranelor EPDM de inalta calitate.

   Unele dintre cele mai cerute lucrari pe care Hidrospeed Artrom le executa sunt terasele necirculabile.

   Terasa necirculabila are ca strat final membrana EPDM, membrana PVC sau membrana TPO. Aceste membrane constituie protectia ideala impotriva razelor soarelui si a ciclurilor de inghet-dezghet. Terasa necirculabila nu insemna neaparat ca nu se poate pasi pe ea ci, inseamna faptul ca acest tip de terasa nu este destinata traficului intens, dar se poate calca pe ea si se pot face interventii tehnice.

   Serviciile pe care Hidrospeed Artrom le asigura sunt proiectarea si montajul de hidroizolatii terase necirculabile atat pentru constructii civile cat si pentru constructii industriale.

 Hidroizolatii terase necirculabile - Hidrospeed Artrom - 6Hidroizolatii profesionale EPDM - Hidrospeed Artrom - 211-Crama-Budureasca-Mizil-#U2013-Prahova-4700-mp-1024x593

Comments are closed.