Acasa » Hidroizolatii bazine

Hidroizolatii bazine

Hidroizolatii bazine. Hidroizolatii bazine agricole si industriale. Hidroizolatii bazine profesionale.

   Hidrospeed Artrom va pune la dispozitie solutii profesionale de pastrare si conservare a apei. Echipa Hidrospeed Artrom este specializata in executia de hidroizolatii profesionale pentru lacuri, bazine si canalele de irigatie izolate cu membrana de cauciuc EPDM menite sa suplineasca necesarul de apa.

   Din pacate de mai bine de zece ani sezonul cald aduce din ce in ce mai putine ploi, lipsa apei simtindu-se din ce in ce mai acut in agricultura.

   In majoritatea cazurilor, o investitie in stocarea apei se amortizeaza din primul an, mai ales daca acel an a fost unul secetos. Doar anul acesta s-au raportat pierderi de 2 miliarde de euro in agricultura datorita secetei si solutiilor inexistente de irigatii in majoritatea cazurilor

   Bazinele, rezervoarele si lacurile de acumulare reprezinta o solutie pentru acoperirea necesitatilor de asigurare cu apa potabila, de irigat sau industriala. Rolul acestor bazine sau rezervoare de apa este de a crea un stoc ce acopera necesitatile de apa.

Bazinele agricole si industriale pot fi de multe tipuri si pot avea o varietate de intrebuintari. Hidrospeed Artrom va poate reazliza, si nu numai: Hidroizolatii lacuri, iazuri si helestee; Hidroizolatii bazine dejectii animale; Hidroizolatii rezervoare incendii; Hidroizolatii bazine apa irigatii; Hidroizolatii canale irigatii; Hidroizolatii statii ecologice de epurare; Hidroizolatii bazine acvacultura; Hidroizolatii terenuri de golf; Hidroizolatii bazine zapada artificila; Hidroizolatii depozite de deseuri.

Hidroizolatii bazine agricole si industriale - Hidrospeed Artrom - 1Hidroizolatii bazine agricole si industriale - Hidrospeed Artrom - 2

Comments are closed.