Acasa » Hidroizolatii bazine » Hidroizolatii bazine apa irigatii

Hidroizolatii bazine apa irigatii

Hidroizolatii bazine apa irigatii

   Solutiile Hidrospeed Artrom sunt gandite sa previna si sa combata secetea si efectele ei. Agricultura reprezinta un sector important in Romania, iar in clipa in care seceta loveste efectele sunt resimtite pe scara larga. Investitiile realizate de fermieri sunt insemnate, nu doar ca bani ci si ca timp si munca, motiv pentru care realizarea unui sistem de irigatii rezprezinta cea mai buna asigurare impotriva pierderii recoltei din cauza secetei.

   Hidrospeed Artrom va pune la dispozitie cea mai buna solutie: executia de bazine de irigatii si canalele de irigatii izolate cu membrana EPDM. Motivul este reprezentat de:

  • cost initial scazut fata de alte solutii
  • control total asupra sistemului de irigatii
  • nu se iroseste apa in sol. Infiltratiile sunt adesea subestimate chiar şi de constructori sau specialişti. In cazurile cele mai nefericite este posibila chiar şi pierderea in intregime a apei stocate in bazine
  • limitatrea contaminarii cu substante nedorite din sol

   Membrana EPDM are elasticitatea, rezistenta la factori de mediu ca radiatii UV, chimicale, temperaturile scazute sau dimpotriva cele inalte, necesare sa faca fata cerintelor inalte cerute in aceste tipuri de proiecte.

Hidroizolatii bazine apa irigatii - Hidrospeed Artrom - 1

Comments are closed.