Acasa » Hidroizolatii bazine » Hidroizolatii bazine dejectii animale

Hidroizolatii bazine dejectii animale

Hidroizolatii bazine dejectii animale

Bazinele de dejectii animale hidroizolate reprezinta un sistem modern de colectare a dejectiilor lichide din fermele de animale acesta constituind cea mai buna solutie existenta.

Hidrospeed Artrom impreuna cu Firestone va pun la dispozitie o tehnologie omologata, prin care se pot hidroizola in siguranta, respectiv se pot monitoriza aceste bazine.

Regulile se schimba si o data cu ele evoluam si noi. Daca nu demult fermele permiteau dejectiilor animale sa se infiltreze in sol fara nici o protectie, In conformitate cu noile reglementari ale Uniunii Europene, depozitarea dejectiilor provenite de la fermele de animale se vor efectua prin asigurarea prevenirii poluarii solului, a cursurilor de apa, precum si a panzei freatice.

Bazinele de dejectii animale pot fi construite suprateran sau ingropate/semiingropate. In cazul ultimelor se excaveaza sol (utilizarea solului excavat la constructia unui dig perimetral), se niveleaza si compacteaza, respectiv la montarea unei retele de drenaj de apa si gaze, legate fiecare la sonde de inspectie de gaze si lichide. Hidroizolarea consta intr-un strat de geotextil de protectie pe care se monteaza membrana EPDM, iar eventualele vulcanizari se protejeaza cu un strat suplimentar de banda butilica. In zona unde malaxorul este montat in bazin, se fixeaza o placa de beton, prevenind astfel distrugerea membranei, respectiv absorbtia acestei de catre tevile de la vidanjoare

 Hidroizolatii bazin dejectii animale - Hidrospeed Artrom - 1Hidroizolatii bazin dejectii animale - Hidrospeed Artrom - 3hidroizolatii-acoperisteraselacpiscinabazin-psifundatii_1

Comments are closed.