Acasa » Hidroizolatii bazine » Hidroizolatii canale irigatii

Hidroizolatii canale irigatii

Hidroizolatii canale irigatii

   La Hidrospeed Artrom cunoastem nivelul de munca, bani si timp depus in obtinerea de culturi sanatoase, acesta fiind considerabil. Prin proiectele noastre ne ajutam clientii sa gestioneze si sa livreze apa, atat de importanta, culturilor lor.

   Exigentele tot mai mari in domeniul agricol impun echiparea plantatiilor cu instalatii de irigare de inalta eficienta. Hidroizolarea bazinelor si hidroizolarea canalelor de irigatii cu membrane EPDM, PVC sau TPO elimina pierderea apei prin infiltrarea in sol, reducand costurile cu aductiunea si pomparea.

   Cea mai buna solutie pe care o recomandam este folosirea membranei EPDM datorita conditiilor climaterice extreme la care vor fi supuse canale de irigatii, acesta fiind singura hidroizolatie ce poate rezista perfect la actiunea soarelui si a apei.

    In functie de necesitati putem realiza bazine de irigatii atat pentru plantatii familiale unde se impune utilizarea instalatiilor de picurare, dar si canale de irigatii cu dimensiuni considerabile pentru cooperative, firme agricole de mari dimensiuni cat si pentru Administratia Nationala de Imbunatatiri Funciare.

 Hidroizolatii canale irigatii - Hidrospeed Artrom - 1Hidroizolatii canale irigatii - Hidrospeed Artrom - 2

Comments are closed.