Acasa » Hidroizolatii bazine » Hidroizolatii depozite de deseuri

Hidroizolatii depozite de deseuri

Hidroizolatii depozite de deseuri

    Hidrospeed Artrom este o firma cu experienta de multi ani in hidroizolarea depozitelor de deseuri. Membranele folosite la aceste tipuri de Hidroizolatii sunt membranele EPDM si HDPE, acestea fiind ideale datorita duratei de viata foarte mari si a rezistentei extreme la actiunea factorilor toxici si chimici cat si datorita carcateristicilor mecanice.

   Orice depozit de deseuri ce se construieste / modernizeaza are cativa pasi cheie, probabil cel mai important dintre acestia fiind realizarea stratului de impermeabilizare si hidroizolatie, strat ce permite nu doar depozitarea unei cantitati impresionante de deseuri peste el, dar de asemnea nu permite infiltratii de materiale toxice si de levigat (in termeni “simpli” reprezinta toate lichidele ce se scurg din deseuri) cat si permit plasarea sub acesta a unui sistem de colectare a levigatului si a gazelor rezultate in urma descompunerii.

    De foarte multe ori amplasamentele depozitelor ecologice de deseuri prezinta conditii geotehnice dificile astfel incat pot aparea fenomene de instabilitate locala sau generala, ca si tasari diferentiate, aspecte care trebuie avute in vedere atat in faza de proiectare cat si in cea de executie. Datorita experientei detinute, Hidrospeed Artrom este capabila sa prevada si preintampine astfel de probleme asigurand finisaje impecabile indiferent de situatie.

Hidroizolatii depozite de deseuri - Hidrospeed Artrom - 1Hidroizolatii lacuri - Hidrospeed Artrom - 2Hidroizolatii depozite de deseuri - Hidrospeed Artrom - 2

 

Comments are closed.