Acasa » Hidroizolatii bazine » Hidroizolatii iazuri, lacuri, helestee

Hidroizolatii iazuri, lacuri, helestee

Hidroizolatii iazuri, lacuri, helestee

   Hidrospeed Artrom are ca obiectiv sa ofere firmelor si persoanelor fizice din Romania, si nu numai, o gama de servicii de inalta calitate care vor concluziona in lucrari impecabile.

   In crearea unui iaz, lac sau helesteu cea mai potrivita solutie o constituie hidroizolatia cu membrana EPDM, aceasta fiind cea mai rezistenta varianta. Testele arata ca exista in exploatare bazine izolate cu membrana de cauciuc EPDM de peste 40 de ani care isi mentine si azi caracteristicile fizice si chimice, chiar si in zone cu temperaturi foarte ridicate (primul iaz pilot dateaza de aprox. 40 de ani, in Spania de sud, si nu prezinta urme de uzura).

   Fiind elastica hidroizolarea EPDM a lacurilor:

  • se muleaza bine pe orice suprafata,
  • rezista foarte bine actiunilor mecanice
  • poate fi usor de lipit (de fapt vulcanizat, ce confera o etansare perfecta, fata de lipirile cu adezivi in cazul foliei PVC) in cazul in care este nevoie de suprafete mai mari, sau s-a perforat accidental
  • sunt perfect utilizabile si pentru pesti, nefiind toxice.
  • poate fi fasonata in orice forma

   Constructia unui lac, iaz sau helesteu de orice dimensiune prin aceasta metoda reprezenta o investitie ce se doreste pe termen lung, cu costuri de intretinere si reparatie minime.

 Hidroizolatii lacuri - Hidrospeed Artrom - 13-insula-Domnesti-Ilfov-1024x5938df7b73a7820f4aef47864f2a6c5fccf139576154162

Comments are closed.