Acasa » Hidroizolatii bazine » Hidroizolatii rezervoare apa pt. zapada artificiala

Hidroizolatii rezervoare apa pt. zapada artificiala

Hidroizolatii rezervoare apa pt. zapada artificiala

   Hidrospeed Artrom vine in ajutorul detinatorilor si dezvoltatorilor de partii de ski si va propune executia de bazine/rezervoare de colectare apa pentru zapada artificiala hidroizolate cu membrane profesionale pentru prevenirea pierderilor de apa. Si in acest caz hidroizolarea cu membrana EPDM este cea mai potrivita datorita propietatilor acestei membrane ce ii permite sa reziste la fluctuatiile de apa din bazin ce provoaca miscari puternice ale ghetii.

   Sporturile de iarna si implicit turismul rezultat din aceste activitati atrag din ce in ce mai multi amatori de senzatii hibernale. Din pacate disponibile la ora actuala sunt limitate in tara noastra, iar si acestea sunt la „mila” vremii. Vedem ca incetul cu incetul tot mai multe partii de ski se deschid si/sau se modernizeaza anual prin utilizarea de tunuri de zapada artificiala.

   Alimentarea cu apa a tunurilor de zapada nu poate fi asigurata, in toate cazurile, din surse directe de apa. Din acest motiv se impune construirea si amenajarea de bazine, rezervoare de stocare a apei.

   Rezervoarele pentru zapada artificiala Hidrospeed Artrom sunt extrem de moderne si calitative permitand economisiri importante de capital pe termen lung.

Hidroizolatii lacuri zapada artificiala - Hidrospeed Artrom - 1Hidroizolatii lacuri zapada artificiala - Hidrospeed Artrom - 2

Comments are closed.